Oglinda Golf 5

Oglinda Volkswagen Golf 5 pe partea stanga sau dreapta, cu electric cu dezaburire la cel mai bun pret.

Pe acest tip de masina s-au montat doar doua tipuri de oglinzi.

  • Cu reglaj automat si incalzire in sticla.
  • Cu reglaj electric, degivrare si rabatabila tot electric.

Separat se pot vinde urmatoarele piese, geam, capacul din spate cel vopsit in culoarea masinii si semnalizarea din oglinda.

Piesele din imagine se pot achizitionata accesand acest link oglinda exterioara VW Golf 5 siteul vinde produse de calitate majoritatea fabricate in tari din Europa. Tot ei va asigura si montajul oglinzilor, asta in caz ca ati achizitionat doar geamul cu suportul din plastic.

 Oglinzi Volkswagen Golf V

Oglinzile de pe VW Golf 5 se potrivesc si pe: Seat Alhambra, Skoda Superb, Vauxhall Arena, Golf Plus, Jetta, Passat, Sharan.

Mare atentie este vorba doar de bucatile care se vand separat, oglinda completa are alt fel de sistem de prindere. Aceasta nici macar nu se potriveste de pe Golf V pe acelasi model cu caroserie variant.

Piesele se pot ridica din Bucuresti Sector 1, cartier Pajura, in vecinatatea cartierelor, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Chitila, Grivita si Ion Mihalache sau de pe soseaua de centura nr 32 intre localitatile Stefanesti de Jos si Tunari.

Pentru a vedea cum se demonteaza si cum se monteaza o oglinda de Golf 5 va ro vizitati categoria cu numele “cum se schimba o oglinda” se afla in partea dreapta a site-ului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *