Oglinda Audi A4 B8

Oglinzile de la Audi A4 B8 fabricat intre 2007-2015 sunt de doua feluri, unele mai mari si altele mai mici. Ambele s-au fabricat cu incalzire si reglaj electric.

Diferenta intre ele ca aspect este foarte mica dimensiunile fiind de cativa milimetri insa diferenta de pret este enorma, chiar daca sunt aftermarket si nu originale. Ambele variante le gasiti aici Oglinzi Audi A4 B8plus alte componente de oglinda, carcasa, semnalizarile, capacul negru de sub corpul oglinzii. Atentie toate difera in functie de anul masinii unele se potrivesc modele intre 2007-2009 si altele pentru 2010-2016.

Sticla de oglinda montata pe Audi A4 B8 fabricat incepand cu Noiembrie 2007 pana in Mai 2009 este mai inalta si mai ieftina fata de modelul care s-a fabricat dupa anul 2009. Aceasta are exact dimensiunile geamului de oglinda care s-a montat si pe Skoda Octavia 2 Facelift, Superb si alte modele de Audi.

Asa ca daca oglinzile dumneavoastra au fost sparte sau furate trebuie sa stiti data exacta cand masina a fost fabricata. Mare atentie ce cumparati, pe piata sa gasesc fel si fel de produse proaste, nu aruncati bani pe cele mai ieftine piese, sigur vor fi si cele mai proaste. Ca sa va usurez treaba in poza atasata mai jos gasiti datele de contact ale unui magazin specializat pe oglinz auto, orice informatie aveti nevoie sunati sau trimiteti un email.

Dimensiuni oglinzi Audi A4 B8

Oglinda cea mare se potriveste si pe A3, A5, A6, A8 si Q3. Dar cel mai bine este sa faceti o poza acesteia sau si sa o trimiteti pe e-mail sau pe WhatsApp magazinului despre care am vorbit mai sus. Iar cei de acolo or sa va oferteze produsul corect.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *