Masina ideala de familie 2 adulti si 1 copil fiabila/ieftina

Masina ideala de familie 2 adulti si 1 copil fiabila/ieftina

Masina cea mai potrivita pentru o familie cu doi adulti si un bebelus. Numele meu este Ovidiu, de aproape 3 ani sunt tatic, am un copil mic, baiat.

Cand plecam in concediu, de exemplu anul trecut cand nu exista covid-19, am fost o saptamana in Grecia, bagajele mele au intrat intr-un troler mediu (nu la capacitate 100%), sotia mea Ana, si-a impachetat si ea hainele tot intr-un troler mediu, plus un sfer din al meu. Ioan, a primit cel mai mare bagaj, de cala pot sa spun chiar daca in concediu am fost cu masina. Pe langa aceastea am mai luat cu noi, 1 bax de apa plata, de, ca tot romanul, ceva alcool sub forma de bere, placa de surf, o piscina gonflabila, colac, mancare pentru drum, geanta plina cu accesorii de plaja, prosop, solutii, etc. un aparat foto Sony A6300, un stabilizator de imagine (gimbal pe 3 axe) pt Sony si camera video mica, un GoPro 4 black, un Dome pentru filmat jumatete sub apa si jumatate afara, asta pt camera de actiune.

In aceasta excursie am fost 4 masini, va las mai jos un top.

Cea mai incapatoare masina fiabila si nu foarte scumpa a fost: Skoda Octavia 2 Facelift hatchback. Ce vedeti acolo este geanta medie iar in realitate imi ajunge mie pana la genunchi.

Masina ideala de familie 2 adulti si 1 copil fiabila/ieftina

Locul 2 este impartit intre Skoda Octavia 1 Combi si Skoda Rapid. Ambele au fost ocupate tot de doi adulti si un copil, au facut fata.

Locul 3, si nu recomand, a fost un Fiat Grande Punto. Norocul lor a fost ca a mai lasat din bageje pe la noi.

O sa spuneti “asta e fan Skoda”, gresit, doar va povestesc intamplari adevarate.

P.S. Hainele din vacanta, atat pentru adulti cat si pentru copil nu au fost folosite toate.

 

Astept in comentarii toate povestile voastre cu concediile petrecuta cu primul copil in vacanta.

Video cu aceasta vacanta mai jos.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *