Inlocuieste oglinda Ford Ka

Cum se schimba oglinda la Ford Ka, iti aratam prin acest tutorial cum se demonteaza si cum se monteaza geamul de oglinda la acest model de masina.

Este singurul autovehicol care are acest sistem de prindere, am inlocuit multe sticle de oglinzi insa acesta nu l-am intalnit si la alte modele.

Mai jos aveti doua imagini, prima este cu ce se afla in oglinda principala mai exact partea care se misca atunci cand incercati sa reglati oglinda fie ea electrica sau mecanica.

Poza cu numarul doi este sticla de oglinda si si suportul din plastic de care este lipita.

Suport montare oglidna Ford KA

 

Geam oglinda Ford KA

Sagetile cu albastru din ambele imagini indica locul unde oglinzile se fixeaza una de cealalta.

Dupa cum vedeti pe spatele sticlei se afla patruĀ grupe de carlige, acstea se prind de punctele mici situate pe cercul din poza de mai sus.

Se fixeaza clipsurile de pe spatele geamului in jurul cerculetelor indicate in prima poza, dupa care cu dosul palmei se apasa pe rand mai intai sus si pe urma jos, avand in vedere ca oglinda este noua trebuie sa apasati cat mai puternic pentru a reusi sa montati oglinzile.

Daca aveti si alte intrebari indiferent de masina nu ezitati sa ne lasati o intrebare la sfaristul acestei postari iar unul din specialisti nostri or sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *