Inlocuieste o oglinda la Ford Fiesta

Daca doriti sa schimbati o oglinda si nu stiti cum se demonteaza cea veche si monteaza geamul nou la Ford Fiesta urmariti tutorialul nostru de mai jos si veti reusi sa le inlocuiti chiar daca sunt sparte sau furate.

Ca sa intelegei mai bine procesul de inlocuire a oglinzilor am sa incep cu doua poze. Una cu corpul oglinzi si cu mecanismul pe care sta sticla si una cu spatele geamului pe care este lipit un suport din plastic cu ajutorul caruia se monteaza de corpul principal. De aici puteti cumpara oglinda exterioara Ford Fiesta sunt de o calitate buna iar vanzatorul de la magazin este serios si punctual (pentru ca le-am cerut acasa prin curierat), pe mine m-a indrumat telefonic cum sa procedez pentru a le monta de unul singur.

Mare atentie pe modelul fabricat intre intre 2001 si 2008 sunt monatete doua tipuri de oglinzi, va puteti da seama dupa forma oglinzii.

Schimba oglinzile la Ford Fiesta

 

Dupa cum observati in oglinda principala se afla o piesa care are in partea stanga si in partea dreapta doua bari vedeti despre ce este vorba in poza de mai sus, aceste brate sunt indicate printr-o sageata albastra. Daca acest suport este rupt si nu este fix in carcasa oglinzii din pacate va trebuie sa cumparati oglinda completa.

Acum pe spatele sticlei veti observa ca in lateralele acesteia se afla doua canaluri indicate printr-o sageata tot albastra in poza de mai jos.

Demonteaza geam oglinda Ford Fiesta

Mai intai introduceti bara din interior in canalul afla in sticla oglinzii si pe urma apasati pe geam pana se clipseaza si in partea exterioara.

In caz ca geamurile s-au dezlipit pur si simplu si au cazut pe oglinda principala a ramas suportul acestora, daca sticlele au fost furata hoti sigur le-au luat cu tot cu suportul din plastic. In prima poza de mai sus este oglinda far sticla si suportul ei, iar in poza de mai jos este oglinda completa fara geam dar cu suportul ei montat.

Oglinda Ford Fiesta fara sticla

Daca aveti celalalt model de oglinda procedura este la fel ca cea de la Mondeo si Focus 2. Pentru a gasi aceasta tutorialul in partea dreapta a site-ului intrati la categoria cum se schimba o oglinda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *