Far aburit pe interior la Seat Cordoba

Cum sa rezolvi problema faurilor la Seat Cordoba care au apa in ele din cauza condensului. Problema este ca aceasta apa nu mai dispare.

Fiind o masina veche mai exact din 2004 in aceasta iarna am observat ca la farul din stanga in partea de jos langa becul de la semnalizare s-a matuit. Dupa ce am pipait si m-am uitat atent pe acolo am obervat ca problema este in interiorul farului nu pe exterior.

Ceata in far Seat Cordoba

Dupa ce am citit pe mai multe forumuri daca era o problema de exterior se rezolva usor cu un polish si pe langa asta daca se mai adauga folie se ofera garantie pe viata.

Cum au venit zilele mai reci si am mers cu becurile aprinse sticla se aburea complet.

Ce solutie am gasit, inainte pe acest tip de masina am avut instalate xenoane iar capacul de plastic din spatele becurilor este gaurit.

Asa ca am schimbat capacul original cuc el care are pe centru o gaura de dimensiunea unui monede. Vedeti in poza de mai jos.

Condens in faruri la Seat Cordoba

Tot citisem ca daca nu este sigilat acolo in spate se vor arde becurile. Eu o am asa de aproximativ 6 luni de zile si nu s-a ars nimic.

Asa ca am reusit sa rezolv problema farurilor aburite dar nu in totalitate.

Daca voi aveti alta masina cu condesn in faruri si ati reusit sa reparati acest lucru va rog sa-mi lasati un comentariu despre asta.

 

2 thoughts on “Far aburit pe interior la Seat Cordoba”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *