Diferenta intre o folie auto originala si una ieftina

Vrei sa-ti colorezi geamurile cu folie auto fumurie, ce trebuie sa sti. In prmul rand folia trebuie sa fie omologata RAR si service-ul care o monteaza sa aibe autorizatie Registrul Auto Roman astfel nu vei avea probleme cu politia.

La o folie buna se ofera garantie pana la 12 ani dupa ce a fost montata pe masina. Cei mai buni producatori de folie auto sunt llumar si 3m acestia se gasesc si pe piata din Romania.

Mare atentie unde va montati folia sau de unde o cumparati, se gasesc pe piata multe facaturi, turcisme sau chinezari prin targ pe la vitan sau mai stiu eu pe unde. Daca montati folie intr-un service specializat nu uitati sa-i intrebati daca sunt autorizati rar pentru acest lucru.

Eu am fost la www.AMcustoms.ro ii gasiti in Bucuresti sector 6 pe strada Petre popovat 44-46 , au un personal foarte priceput, jos palaria in fata lor.

Folie auto autorizata rar

Cand am ajuns la ei inca nu eram decis ce sa montez pe masina si mi-au aratat diferenta intre folie originala llumar si una fumurie no name.

Daca veti merge tot la ei chiar va rog sa-i puneti sa va faca testul cu lampa uv care imita caldura de la soare. In fata la aceasta lampa or sa puna mai multe geamuri care au aplicate pe ele folie auto originala si folie auto ieftina, prin geamul cu folie auto llumar nu trece caldura iar prin geamul cu folie auto ieftina este la fel ca unul fara folie.

Indiferent cat de fumurie este folia una originala protejeaza interiorul masinii de razele soarelui.

Pe piata gasiti foarte multe service-uri care monteaza folie, dar nu veti sti daca acestea monteaza folie buna, inainte de a va duce la un astfel de service intrebati daca detin lampa cu uv pentru a va face un test cu folia pe care o diriti. Preturile pentru o folie auto buna montata pe o masina media doar pe geamurile din spate pleaca de la 300 lei.

P.S. eu am montat pe masina o filie auto 50% fumurie si acum cand las masina in soare chiar se cunoaste diferenta fata de zilele in care nu aveam montat pe masina o astfeld e folie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *