Demontare geam oglinda Ford Mondeo

Demontare geam oglinda Ford Mondeo. Aceasta procedura este valabila pentru Ford Mondeo fabricat in anul: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007.

Ca sa intelegi mai bine cum se schimba sticla de oglinda la Ford Mondeo am atasat poze cu aceste pasii pe care trebuie sa-i urmariti.

Daca aveti intrebari cum se monteaza sau demonteaza oglinzile indiferent de masina nu ezitati sa ne lasati un comentariu sub acest articol.

In acest articol am sa va explic cum se scoate geamul de oglinda cu incalzire si reglaj electric pentru Ford Mondeo, procedura este la fel si pentru oglinda fara dezaburire si reglaj manual.

Atentie oglinzile de Ford Mondeo pentru acest model sunt diferite, un model a fost fabricat in intervalul 2000 – 2004 iar urmatorul model intre 2004-2007. Sistemul de prindere este la fel doar forma difera.

Inainte de a va explica ce trebuie sa faceti ca sa demontati sticla de oglinda de pe Ford Mondeo am sa va arat in cateva poze in ce este prins geamul de oglinda. Indiferent de modelul pe care il aveti fabricat dupa anul 2000 procedura este la fel, doar forma difera.

Mai jos aveti o poza cu oglinda completa de Ford Mondeo fara sticla si sticla de oglinda cu suportul din plasit de care este lipita, in poza se vede doar spatele geamului de oglinda. Puteti cumpara de aici Ford Mondeo oglinzi si componente oglinda.

Schimba sticla oglinda Ford Mondeo

 

In poza de mai sus cerculetele cu albastru sunt pini in care sta prins geamul de oglinda la Ford Mondeo.

Acum trebuie sa impingeti sticla de oglinda spre interior asa cum se vede in poza de mai jos. Pe urma bagati un deget spre capatura din exterior in partea de jos asa cum arata sageata alba in poza de mai jos si impingeti cu degetul geamuld e oglinda spre afara pana cand pinii din poza de mai sus vor iesi. Atentie oglinda este prinsa in 9 pini grupati cate doi daca reusiti sa scoateti o pereche de pini restul or sa iasa foarte usor.

Cum se scoate sticla de oglinda la Ford Mondeo

Asta este procedura completa, mare atentie aceasta procedura este valabila doar oglinzilor de Ford Mondeo fabricate incepand cu anul 2000 pana in prezent.

Daca aveti si alte intrebari indiferent de masina nu ezitati sa ne lasati un mesaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *