De ce se aburesc farurile si stopurile VW Golf 6

Am un Volkswagen Golf VI cumparat de noua si cand vine iarna dupa ce am mers cu becurile aprinse se aburesc farurile si chiar stopurile.

Am intalnit aceasta problema si la spalatorie dupa ce am spalat masina cu apa rece chiar si pe timp de vara.

Nu-mi vine sa cred mai bine imi cumparam un VW Golf 4 second hand care il gaseam de doua ori mai ieftin si de trei ori mai bun, din cate am inteles acesta este ultimul model cu far din sticla ( ciob) si nu sunt fabricate din plastic la fel ca Golf 5 in sus.

Daca ai ghinion si dai de o astfel de masina ca cea din poza de mai jos, o sa observi ca din cauza condensului nici becul H7 nu mai bate ca unul normal.

 Condens in faruri si lampi VW Golf VI

Am citit si m-am documentat online pe forum, aceasta problema nu se poate rezolva chiar daca am masina in garantie cei de la Porsche Romania se fac ca ploua atunci cand te duci cu masina si le arati problema ta.

Am vazut undeva ca scuza gasita / inventata de catre Porsche este ca nu aceasta nu e o problema grava si producator de faruri Valeo sau Hella nu le aloca fonduri pentru a schimba lampile. Daca cineva in masura o sa citeasca acest topic eu recomand grupului VAG sa nu mai achizitioneze faruri de la acesti producatori, gasiti piesele de iluminat mult mai ieftine peste occident producatori cum ar fi TYC sau DEPO care se fabrica in Taiwan. Nu stiu de ce nu le cumparati direct de la ei.

Asa ca draga cititor cu aceeasi problema ca mine daca ai facut accident si ai o tripla sparta sau un far deteriorat va recomand producatori aftermarket ieftini, de ce pentru ca cei care fabrica piese in Europa sunt la fel de calitative ca cei din Asia.

Parca si vad in viitorul apropiat cum se vor fabrica faruri cu dezaburire la fel ca oglinzile auto sau cu umbrela sa nu cumva sa ploua in ele.

1 thought on “De ce se aburesc farurile si stopurile VW Golf 6”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *