Cum se schimba oglinda la Opel Agila

Doriti sa inlocuiti oglinzile unui Opel Agila urmariti tutorialul nostru cum se demonteaza si cum se monteaza geamul de oglinda fie el cu degivrare sau fara.

La acest model procedura este asemanatoare cu Vectra C, Astra H si J, Insignia.

Eu am cumparat oglinda de pe acest site www.OglindaAuto.ro au fost singuri care mi-au oferit informatii complete despre produsele pe care le comercializeaza si au piese de calitate aduse din tari precum Spania, Olanda, Cehia si Polonia.

Mai intai am sa va explic cum se scoate sticla de oglinda de pe corpul principal.

Pentru a putea face asta trebuie sa impingeti sticla in interior astfel incat in partea exterioara sa puteti introduce un deget intre sticla si capacul oglinzii, urmatorul pas trebuie sa trageti de ea in exterior pana se declipseaza de motorase asta in caz ca oglinda este electrica sau de suportul care o sustine daca este mecanica. Ca sa intelegi mai bine sistemul de prindere vedeti imaginea de mai jos, prin sageti am indicat clipsurile care prind sticla de oglinda principala.

Sticla oglinda Opel Agila

Ca sa fie mult mai usor de scot va sfatuiesc mai intai sa dezlipiti sticla de pe suportul din plastic.

Acum am sa va explic cum se monteaza geamul de oglinda nou.

Dupa cum vedeti si in poza de mai sus cerculetele indica un fel de carlige din plasitc, atunci cand o sa aveti oglinda fizic o sa va dati seama usor despre ce este vorba.

In oglinda principala aveti un rotund cu pantru puncte pe el. Acele puncte trebuiesc puese intre pini si pe urma cu dosul palmei apasati pe sticla pentru a clipsa carligele.

Geam oglinda Opel Agila

Daca aveti alta marca de masina si doriti sa aflati cum se monteaza oglinzile lasatine un comentariu cu modelul si anul in care este fabricat si un expert o sa va raspunda.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *