Cum se schimba oglinda la Ford Focus

Vrei sa inlocuiesti oglinda de la Ford Focus si nu sti cum se scoate cea veche si cum se monteaza cea noua, urmariti tutorialul de mai jos.

Pentru acest model sunt doua sisteme de prindere unul asemanator cu cel de la Fiesta si unul cu cel de la Mondeo.

Pentru prima generatie si anume Focus 1 fabricat intre 1998-2004 daca doriti sa cumparati sticlele sau oglinda completa o puteti face de pe accesand acest buton .

Comanda oglinzi auto FORD FOCUS.

Ca sa intelegeti mai bine am sa atasez doua poze una cu oglinda completa si suportul pe care trebuie montata sticla si una cu geamul de oglinda plus plasticul de care este lipita. Am indicat printr-o sageata albastra locurile unde se conecteaza geamul de suportul din oglinda completa, aceasta procedura este la fel si pentru oglinzile electrice cu degivrare cat si pentru cele cu reglaj mecanic.

Poza cu partea de pe masina mai jos.

Inlocuieste oglinda Ford Focus 1

 

Si imaginea cu sticla de oglinda.

Schimba oglinda la un Ford Focus 1

Cum inlocuiesti o oglinda de Ford Focus 2 fabricat intre 2004-2011 pe care o puteti achizitiona de aici www.pretoglinziauto.ro site specializat pe oglinzi auto.

Sistemul de prindere pentru a doua generatie este total diferit fata de prima in care am scris mai sus la inceputul acestui articol.

Sticla se prinde de oglinda completa prin opt “carlige” pozitionate doua cate doua (sunt incercuite in poza) acestea trebuiesc clipsate pe cerculetul din oglinda completa, pe acesta sunt pantru puncte indicate mai jos printr-o sageata albastra , aceste puncte trebuiesc pozitionate intre clipsuri dupa ce ati facut asta, apasati cu podul palmei pe sticla pana carligele se prind in spatele cercului. Acest tutorial este valabil pentru toate oglinzile montate pe acest model, mecanice, electrice sau cu semnalizare inclusa in carcasa oglinzii.

Imaginea cu sticla de oglinda din unghiuri diferite.

Schimba oglinda de Ford Focus 2

Poza cu numarul 2 a geamului de oglinda.

Inlocuieste geam oglinda Ford Focus 2

 

Cercul care se afla in oglinda principala.

Schimba sticla oglinda Ford Focus 2

Pentru Ford Focus II Facelift si Focus 3 geamurile de oglinzi arata la fel iar sistemul de prindere este exact ca cel de mai sus doar forma lor difera, si le puteti achizitiona de aici www.pretoglinziauto.ro  unde puteti cere si sfaturi.

Suport prindere oglinda Ford Focus 3

Imagine cu sticla de oglinda.

Schimba geam oglinda Ford Focus

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne lasati un comentariu.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *