Cat ulei intra in motor si baie Smart Forfour 2014-2017

Cat ulei intra in motor si baie Smart Forfour fabricat intre anul 2014-2017 . Nu stiti cat lubrifiant se pune si ce cantitate ulei motor are masina ta. Daca vrei sa faci revizia si sa schimbi uleiul de unul singur la Smart Forfour, verifica mai jos volumul motorului.

In caz ca nu sunteti sigur de cantitatile de mai jos, sau nu regasiti masina dumneavoastra in acest articolt. Lasati un comentariu cu urmatoarele date: marca , model, an fabricatie, capacitatea motorului, tip combustibil (benzina, diesel, gpl), si puterea motorului masurata in kilowat sau cai. Un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil. Putem oferii informatii si despre cantitate necesara de ulei a cutiei de viteza, chiar daca aveti transmisie automata sau manuala.

Motor 0.9 l.

 • Tip combustibil: benzina.
 • Pentru cod motor M 281.910 .
 • Volum ulei motor: 3,7 litri.
 • Ulei recomandat vascozitate 5w40 sau 0w40 .

Motor 1.0 l.

 • Tip combustibil: benzina.
 • Pentru cod motor M 281.920 .
 • Volum ulei motor: 3,1 litri.
 • Ulei recomandat vascozitate 5w40 sau 0w40 .

 

Daca doriti sa aflati si alte informatii cum ar fi unde sunt localizate filtrele de combustibil, aer, polen sau ulei Smart Forfour, va rugam sa ne lasati un comentariu si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

Specificatiile din acest articol pot sa fie diferite in functie pentru ce piata este fabricata masina dumneavoastra, Asia, America, Europa si asa mai departe.

In caz ca nu sunteti sigur cat ulei se baga in motorul la Smart For four, nu ezitati sa ne lasati un comentariu cu datele masinii si o sa va raspundem exact pe marca si modelul pe care-l detineti.

2 thoughts on “Cat ulei intra in motor si baie Smart Forfour 2014-2017”

 1. Buna ziua,

  În primul rând vreau sa va multumesc pentru ajutorul care il oferiți oamenilor punandu-va la dispozitie cu aceste răspunsuri foarte importante!

  Am rugămintea sa ma ajutati si pe mine cu privire la cantitatea de ulei si marca sau configurarta acestuia pentru Smartul meu.

  Smart foufour 999cm an 2015 52kw
  Precizez ca masina provine din Anglia.

  Va multumesc si va doresc sanatate!
  Emanuel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *