Cat ulei intra in motor si baie Opel Vivaro B

Cat ulei intra in motor si baie Opel Vivaro B fabricat in anul 2014-2017. Nu stiti cat lubrifiant se pune si ce cantitate ulei motor are masina ta. Daca vrei sa faci revizia si sa schimbi uleiul de unul singur la Opel Vivaro B, verifica mai jos volumul motorului.

In caz ca nu sunteti sigur de cantitatile de mai jos, sau nu regasiti masina dumneavoastra in acest articolt. Lasati un comentariu cu urmatoarele date: marca , model, an fabricatie, capacitatea motorului, tip combustibil (benzina, diesel, gpl), si puterea motorului masurata in kw sau cai. Un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil. Putem oferii informatii si despre cantitate necesara de ulei a cutiei de viteza, chiar daca aveti transmisie automata sau manuala.

Motor 1.6 CDTi.

  • Tip combustibil: benzina.
  • Cod motor R9M 408, R9M 450.
  • Volum ulei motor: intre 6 si 7.4 litri in functie de tip motor.
  • Ulei recomandat vascozitate 5w 30 sau 5w 40.

 

Daca doriti sa aflati si alte informatii cum ar fi unde sunt localizate filtrele de combustibil, aer, polen sau ulei Opel Vivaro B, va rugam sa ne lasati un comentariu si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

Specificatiile din acest articol pot sa fie diferite in functie pentru ce piata este fabricata masina dumneavoastra, Asia, America, Europa si asa mai departe.

In caz ca nu sunteti sigur cat ulei se baga in motorul la Opel Vivaro B, nu ezitati sa ne lasati un comentariu cu datele masinii si o sa va raspundem exact pe marca si modelul pe care-l detineti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *