Cat ulei intra in motor si baie Mazda CX-9 2007-2018

Cat ulei intra in motor si baie Mazda CX-9 fabricat intre anul 2007 si 2018 . Nu stiti cat lubrifiant se pune si ce cantitate ulei motor are masina ta. Daca vrei sa faci revizia si sa schimbi uleiul de unul singur la Mazda CX-9, verifica mai jos volumul motorului.

In caz ca nu sunteti sigur de cantitatile de mai jos, sau nu regasiti masina dumneavoastra in acest articolt. Lasati un comentariu cu urmatoarele date: marca , model, an fabricatie, capacitatea motorului, tip combustibil (benzina, diesel, gpl), si puterea motorului masurata in kilowat sau cai. Un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil. Putem oferii informatii si despre cantitate necesara de ulei a cutiei de viteza, chiar daca aveti transmisie automata sau manuala.

Motor 3.7 .

  • Tip combustibil: benzina
  • Pentru cod motor CAY1, CAY5, CAY6
  • Volum ulei motor: 5.2 litri.
  • Ulei recomandat vascozitate 5w-30 sau 5w-40 sau 10w-40

 

Daca doriti sa aflati si alte informatii cum ar fi unde sunt localizate filtrele de combustibil, aer, polen sau ulei Mazda CX-9 , va rugam sa ne lasati un comentariu si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

Specificatiile din acest articol pot sa fie diferite in functie pentru ce piata este fabricata masina dumneavoastra, Asia, America, Europa si asa mai departe.

In caz ca nu sunteti sigur cat ulei se baga in motorul la Mazda CX-9, nu ezitati sa ne lasati un comentariu cu datele masinii si o sa va raspundem exact pe marca si modelul pe care-l detineti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *