Cat ulei intra in motor si baie Hyundai Tucson 2004-2010

Cat ulei intra in motor si baie Hyundai Tucson fabricat intre anul 2004 si 2010 . Nu stiti cat lubrifiant se pune si ce cantitate ulei motor are masina ta. Daca vrei sa faci revizia si sa schimbi uleiul de unul singur la Hyundai Tucson, verifica mai jos volumul motorului.

In caz ca nu sunteti sigur de cantitatile de mai jos, sau nu regasiti masina dumneavoastra in acest articolt. Lasati un comentariu cu urmatoarele date: marca , model, an fabricatie, capacitatea motorului, tip combustibil (benzina, diesel, gpl), si puterea motorului masurata in kilowat sau cai. Un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil. Putem oferii informatii si despre cantitate necesara de ulei a cutiei de viteza, chiar daca aveti transmisie automata sau manuala.

Motor 2.0 l.

 • Tip combustibil: benzina.
 • Pentru cod motor G4GC
 • Volum ulei motor: 4 litri.
 • Ulei recomandat vascozitate 5w-40 sau 10w-40.

Motor 2.7 l.

 • Tip combustibil: benzina.
 • Pentru cod motor G6BA-G
 • Volum ulei motor: 4.5 litri.
 • Ulei recomandat vascozitate 5w-40 sau 10w-40.

Motor 2.0 CRDi.

 • Tip combustibil: motorina
 • Pentru cod motor D4EA , D4EA-F
 • Volum ulei motor: 5.9 litri.
 • Ulei recomandat vascozitate 5w-30 sau 5w-40 sau 10w-40.

 

Daca doriti sa aflati si alte informatii cum ar fi unde sunt localizate filtrele de combustibil, aer, polen sau ulei Hyundai Tucson, va rugam sa ne lasati un comentariu si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

Specificatiile din acest articol pot sa fie diferite in functie pentru ce piata este fabricata masina dumneavoastra, Asia, America, Europa si asa mai departe.

In caz ca nu sunteti sigur cat ulei se baga in motorul la Hyundai Tucson, nu ezitati sa ne lasati un comentariu cu datele masinii si o sa va raspundem exact pe marca si modelul pe care-l detineti.

6 thoughts on “Cat ulei intra in motor si baie Hyundai Tucson 2004-2010”

 1. Cati litri intra in cutia manuala de hyundai tucson, 140 de cai( 103 kw), 4×4 din 2008. Peste tot scrie ca 1,9 -2,1 litri. Eu am golit cutia si au mai intrat 1,65 litri. Am facut prostia sa-l golesc unde mai era ulei si nu stiu cat am scos. Va multumesc!

  1. Salut, am creat o postare care sa-ti fie de ajutor si care raspunde la mai multe intrebari. In articol Cantitate ulei cutie viteze si tip recomandat Hyundai Tucson o sa gasesti de la ce tip de ulei, ai nevoie, vascozitate, schitele cu localizarea busonului de golire si umplere al uleiului, informatii atat pentru cutii de viteze manuale cat si pentru cele automate, detalii pentru cutia de transfer si diferential spate.

 2. Florin Băiașu

  Bună ziua! Posed un Hunday Tucson 2007 Diesel, 2.0 CRDI și ași dori să știu la câți km se poate face schimbul de ulei și la câți km se poate face schimbul de distribuție! Mulțumesc anticipat!

  1. Buna ziua, totul depinde de calitatea uleiului si a pieselor de schimb. Pentru producatorii de top, recomandam ca uleiul sa fie schimbat intre 10.000 si 15.000 km dar sa nu depaseasca 1 an de la ultimul schimb.
   Iar distributia in jur de 80.000 km dar sa nu depaseasca 5 ani. Cu drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *