Cat ulei de transmisie intra in cutia de viteze Alfa Romeo GT

Cat ulei de transmisie intra in cutia de viteze Alfa Romeo GT. Fabricata in anul: 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.

Vrei sa schimbi singur uleiul din cutia de viteze fie ea manuala sau automata si nu sti care este capacitatea acesteia. Noi va oferim aceste informatii pe gratis. Daca aveti si alte intrebari despre transmisi si uleiul recomanda pentru cutia de viteze la Alfa Romeo GT nu ezitati sa ne lasati un comentariu la sfarsitul acestui articol.

Atentie volumul uleiului din cutia de viteze difere de la motor la motor.

Puterea motorului masurata in kw daca aveti talonul vechi aceasta este trecuta pe pagina numarul 3 in dreptul campului numarul 17 avand ca titlu principal Motor si subcategoria  “putere max (kw). Daca aveti talonul nou puterea motorului este trecuta pe pagina numarul 3 la campul P2 din partea dreapta a paginii. Daca doriti mai multe informatii despre capacitatea exacta a motorului pentru volumul cutiei de viteze pentru modelele enumerate mai jos nu ezitati sa ne lasati un mesaj si un expert mecanic de la service-ul nostru va va raspunde in cel mai scurt timp.

 

Cat ulei de transmisie intra in cutia de viteze Alfa Romeo GT, pentru toate modelele de mai jos.

Capacitate ulei cutie viteze manuala Alfa Romeo GT Coupe 1.8 T.Spark , tip combustibil benzina, fabricata incepand cu anul 2003.

Capacitate ulei cutie viteze manuala Alfa Romeo GT Coupe 1.9 JTD 16V, tip combustibil motorina, fabricata dupa anul 2003.

Capacitate ulei cutie viteze manuala Alfa Romeo Alfa GT Coupe 1.9 JTDM 16V tip combustibil diesel fabricata dupa anul 2005.

Capacitate ulei cutie viteze manuala Alfa Romeo Alfa GT Coupe 2.0 JTS, -Selespeed tip combustibil benzina fabricata dupa anul 2003.

Capacitate ulei cutie viteze manuala Alfa Romeo Alfa GT Coupe 3.2 V6.

  • Capacitate ulei cutie viteze manuala pentru modelele de mai sus este 2.6 litri.
  • Ulei cutie viteze recomandat pentru modelele de mai sus este 75w90.

 

 

Atentie puterea motorului este trecuta in taloane in kw dar majoritatea soferilor o stiu in cai putere, daca nu stiti puterea in cai si doriti sa transformati kw din talon in cp, 1 kw are 1.34 cai putere, astfel nu va ramane decat sa inmultiti kw din talon cu 1.34 astfel veti obtine putrea exacta in cp.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *