Audi A4 B8 sticla de oglinda s-a dezlipit cum sa o repari

Audi A4 B8 Facelift fabricat intre 2009-2015 sticla sau geamul de oglinda s-a deslipit si a cazut de pe plasticul negru, o repari o lipesti sau sa o schimbi cu una noua.

Toata lumea stie ca deslipitul sticlelor de oglinzi sunt des intalnite pe modelele VAG. Nu doar la Audi cad oglinzile ci si la VW si Skoda.

Poti cumpara oglinzi complete sau componente oglinda Audi A4 B8.

Nu doar noi dar majoritatea service-urilor specializate pe oglinzi auto recomanda ca oglinda sa fie schimbata cu una noua. Oglinzile noi sunt mai rezistente decat cele de pe masina.

Daca vreti sa o lipiti folositi un adeziv care sa reziste la temperaturi mari si scazute, sa fie un bun conductor de caldura, deoarece incalzirea sticlei de oglinda se afla in spatele suportului din plastic negru. In Romania un astfel de lipici este greu de gasit si la fel de scump cat o oglinda noua.

Un producator bun de oglinzi precum cel din oferta de mai sus, sticla oglinzii vine deja lipita de acel suport din plastic si se schimba foarte usor, chiar si un copil poate sa inlocuieasca de unul singur geamul de oglinda fara sa folosesti unelte speciale.
Cum poti sa faci acest lucru:

  1. Pentru a scoate plasticul negru baga un deget in spatele lui si trage de el afara.
  2. Dupa deconecteaza cele doua fire care folosesc pentru dezaburirea sticlei.
  3. Luati oglinda noua care vine deja lipita de acest suport, reconectati firele de la incalzire.
  4.  Pe spatele ei o sa vedeti doua parghi/picioruse din plastic mai lungi, pozitionati aceste picioruse in locurile speciale din interiorul oglinzii.
  5. Acum apasati pe sticla pana se clipseaza de motoras.

Sau puteti viziona acest video tutorial. Procedura este la fel pentru ambele parti stanga si dreapta chiar si pentru oglinzile sparte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *