Top firme de curierat care transporta piese auto

Top firme de curierat care transporta piese auto noi sau din dezmembrari.

Pe primul loc se afla detasat firma de curierat FAN Courier Express SRL sunt cei mai rapizi si cei mai siguri. Pare greu de crezut dar din toate piesele trimise prin FAN Courier au ajuns la destinatie fara probleme si intarzieri din cauza firmei de curierat aproximativ 99.9% din coletele expeditaite prin acestia. Nu o sa aveti probleme in legatura cu ridicarea coletelor daca acestea sunt ambalate corespunzator. Am trimis cu FAN si geamuri auto cum ar fi parbriz, luneta, geam usa lateral, faruri, stopuri, oglinzi etc. care au ajuns intregi fara probleme, ce este drept acestea au fost foarte bine ambalate.

Top firme de curierat care transporta piese auto

 

Pe locul secund se afla firma de curierat Cargus, acestia transporta toate piesele auto indiferent daca sunt fragile sau nu. Singurul dezavantaj este ca nu asigura transportul in 24 de ore oriunde in Romania, am ramas surprins atunci cand am incercat sa expediez o bobina de inductie in Cluj, iar acestia nu-mi asigura transport in 24 de ore in ciuda faptului ca piesa a fost livrata a-2a zi. Nu stiu exact ce s-a intamplat cu aceste parti “negative” dupa ce firma a fost achizitionata de grupul Abris.

 

Locul 2 firme de curierat care transporta piese auto

 

Medalia de bronz este oferita firmei de curierat Nemo Express, nu o sa aveti probleme cu expeditiile fragile daca sunt ambalate ok, insa daca nu aveti contract cu Nemo acestia nu pot vira banii de ramburs in cont, un alt dezavantaj sunt comenzile telefonice care se pot da pana la ora 17:00. Am primit un ramburs dupa 2 saptamani incepand cu data de cand a fost livrat coletul.

Locul trei firme de curierat care transport piese auto

 

 

Alte firme de curierat prin care am trimis colete ocazional (putine ca numar sunt) Urgent Curier, care nu transport piese auto fragile cum ar fi oglinzi auto, geamuri auto, faruri etc nu stiu exact daca aceste proceduri au fost schimbate dupa ce Urgent a fost cumparat de grupul Abris care in acest moment detine si firma de curierat Cargus, o alta firma este DPD Curier, DHL, GLS Romania firma care nu percepe taxa de km suplimentari pe tot teritoriul Romaniei.

Vreau sa mentionez ca topul este facut pe coletele trimise de catre societatea noastra.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *