Reseteaza martorul de senzori presiune in pneuri VW Golf 6

Cum se reseteaza martorul de pe bord cu senzori presiune in pneuri VW Golf 6 fabricat intre anul 2008 si 2013.

Reseteaza lumina bord senzor presiune roti VW Golf 6

Indiferent daca ati schimbat anvelopele, sau daca s-a facut service la masina dumneavoastra si senzorul de presiune aer in cauciucri s-a aprins si a ramas asa, ce trebuie sa faceti. El se mai poate aprinde daca rotiti / schimbati pneurile intre ele.

In primul rand trebuie sa verificati presiunea rotilor. 

Daca totul este ok iar martorul a ramas aprins atunci trebuie sa-l resetati de pe butonul special “SET” se afla langa schimbatorul de viteze in dreapta butonului de anulare esp pe el scrie “ESP OFF”.

In caz ca acesta s-a aprins dupa ce ati schimbat anvelopele nu uitati sa verificati daca acestea au fost montate corect, adica daca sunt puese in sensul mersului, pe ele au niste sageti cu varful spre partea de rotire.

Vedeti mai jos poze cu locatia butoanelor si ledul galben care apare pe bord de indica  martorul senzorului de presiune la VW Golf 6 .

OEM-VW-Jetta-MK6-VI-Golf-6-ESP-OFF-ASR-TPMS-Tire-Pressure-Monitor-Warning-System

Reseteaza martorul de senzori presiune in pneuri Volkswagen Golf 6

Reseteaza martorul de senzori presiune in pneuri VW Golf VI

Reseteaza senzor presiune roti VW golf 6

La unele modele Volkwswagen acesta se afla in interiorul torpedoului.

2 thoughts on “Reseteaza martorul de senzori presiune in pneuri VW Golf 6”

  1. Salut , am si eu o problema cu senzorul ,am luat un cui in roata si s-a aprins senzorul de presiune.Am fost la vulcanizare , mi-a vulcanizat anvelopa dar senzorul tot apare pe bord . Tipul de acolo mi-a spus sa-l resetez dar probema este ca eu nu am buton pentru senzorul de presiune pneuri insa pe bord imi apare . Am fost din nou la aceeasi vulcanizare si s-a uitat la toate valvele si spre surprinderea mea mi-a spus ca nu am pe nici una din anvelope senzori .

    1. Salut Robert, din cate stiu eu sunt doua tipuri de senzor de presiune montat pe VW Golf 6, unu in valve si unul pe ABS .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *