VW T5 autoutilitara ramane faza scurta aprinsa + abs asr

DWQA QuestionsVW T5 autoutilitara ramane faza scurta aprinsa + abs asr
Olimpiu dig asked 2 years ago

VW T5 autoutilitara ramane faza scurta aprinsa si in bord sta aprins abs si asr tot timpul si dupa ce scot cheia din contact trebuie sa iau tot timpul la plecare o borna de la baterie ca altfel im

3 Answers
admin Staff answered 2 years ago

Salut, ai postat toata intrebarea in campul titlu, iar acest cam este limitat ca numar de caractere.
Te rog sa ne detaliezi ce se intampla si de cand a inceput sa faca asa.
Atunci cand ne adresezi o intrebare alege un titlu de cateva cuvinte iar putin mai jos este o alta casuta unde poti sa ne spui exact ce se intampla, sau poti sa revi la acest mesaj.

Olimpiu Dig answered 2 years ago

Vw t5 faza scurta nu se mai stinge la luarea contactului ,mai mult de atat in bord imi sta aprins semnul de abs si asr si lumina in bord aprinsa tot timpul, s-a intamplat intro dimineata in urma cu o luna si de atunci trebuie sa iau borna de la baterie cand opresc motorul ca altfel raman fara curent.

admin Staff answered 2 years ago

Am inteles, pai daca ASR si ABS s-a aprins in aceeasi zi cand au inceput ca farurile sa-ti ramana aprinse posibil sa fie de calculatorul masinii sau un scurtcircuit pe undeva.
Dar cel mai usor depistezi acest lucru cu un tester, si iti recomand un specialist nu la toate persoanele de pe grupurile Facebook sau mai stiu eu ce forumuri. Du masina la un service de specialitate.