VW Golf 7 nu se mai deschide usita alimentare combustibil

DWQA QuestionsVW Golf 7 nu se mai deschide usita alimentare combustibil
Ion asked 2 years ago

Volkswagen Golf 7 VII nu se mai deschide usita pe unde se baga benzina sau motorina indiferent daca afara este inghetat sau vara. Cand deblochez usile masinii toate se deschid doar capacul care acopera gaura pe unde intra combusitibilul nu vrea sa se deschida, am tras de el dar nu l-am fortat si nu vrea sa se desfaca.
Imi puteti spune care este problema sau cum o pot rezolva?

1 Answers
admin Staff answered 2 years ago

La VW Golf 7 este o problema comuna, ramane blocata pe inchis usita pe unde se alimenteaza cu benzina au motorina. Ca sa rezolvi treaba mai intai trebuie sa deschizi usa.
Pentru a deschide incearca sa introduci in sus si in jos ceva din plastic sau cauciuc sa nu zgarii vopseaza, sa nu fie foarte groase, vezi poza de mai jos. Dupa ce le introduci acolo intra in masina si apasa pe buton o sa sara imediat.
VW Golf 7 VII cum sa deschizi usa pe unde se alimenteaza cu combustibil
Dupa ce ai deschs capacul cu o pila sau un smilgher rascheteaza plasticul de pe spatele capacului cel care intra in tija de pe caroserie, din cauza lui ramane usita blocata. Daca te uiti atent sigur o sa vezi sgarieturi sau urme unde se freaca si nu-i mai permite sa se deschida.