VW Golf 5 am schimbat baterie, eroare volan galben in bord

DWQA QuestionsCategory: QuestionsVW Golf 5 am schimbat baterie, eroare volan galben in bord
George Lăcătusu asked 2 years ago

Buna seara. Am avut o problema cu o masina VW Golf 5, intr o dimineata am incercat sa o pornesc si nu mergea, cred ca nu avea baterie, am dat curent si acum merge, insa mi s-a aprins un martor in bord: forma de volan galben. Ce as putea sa fac pentru a remedia problema?

2 Answers
admin Staff answered 2 years ago

Volkswagen Golf 5 daca s-a aprins acest martor galben cu forma de volan in bord dupa ce ati schimbat acumulatorul in grupul VAG este ceva normal, se intamplat des si la Passat su Skoda Octavia.
Indicatorul respectiv daca se aprinde din senin nu atunci cand ati schimbat bateria este vorba de o problema la servo directie.
Mergeti cu masina fara probleme volanul galben aprins pe ceasul de turometru se va stince in maxim o ora. De fiecare data cand am schimbat acumulatorul pe o masina din grupul VAG se intampla acest lucru.
Asa arata eroarea.

Iar dupa ce am mers cateva minute cu masina, am stins si am pornit motorul, indicatorul galben s-a stins singur. Nu este nevoie sa puneti masina pe tester sau sa-l stingeti cu un unelta de scanare speciala, doar daca nu se stinge deloc.
 

Dan answered 2 years ago

Buna , eu am un Seat ibiza și la fel am pățit astăzi dupa ce am schimbat acumulatorul doar că nu mă lăsa nici să rotesc de volan. Martorul e aprins doar de când am schimbat bateria. Oare ar trebui sa las motorul aprins sau contactul mai mult timp? Mi e teama sa nu fi făcut vre un scurtcircuit.

admin Staff replied 2 years ago

Salut, volanul era blocat sau merge greu? Da este o varianta sa lasi motorul aprins pana dispare martorul.