VW Golf 5 2005 s-a dezlipit oglinda cu ce pot sa o lipesc

DWQA QuestionsCategory: QuestionsVW Golf 5 2005 s-a dezlipit oglinda cu ce pot sa o lipesc
Daniel asked 3 years ago

Am un VW Golf 5 si mi s-a dezlipit geamul de oglinda de la usa din dreapta iar cel din stanga tremura. Ce lipici imi recomandati pentru a lipi sticla de oglinda pe chestia aia neagra care a ramas acolo. 

1 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Probelama cu oglinzile dezlipite la Volkswagen Golf 5 este comuna, se intampla si pe Passat B6, Jetta, Golf V Plus, Audi A4 B8 facelift etc. Ce recomand clientilor este sa schimbe oglinda, un adeziv bun care sa reziste la temperatura ridicata si scazuta costa destul de mult si trebuie sa ai grija atunci cand lipesti sticla de oglinda, ca stratul de adeziv sa nu fie pus prea gros. Din propia experienta iti zic ca oglinzile lipite la loc nu mai incalzesc cum trebuie si asa nu o sa mai reusesti sa dezaburesti sticla sau chiar sa o dezgheti. 
Cel mai bine schimbi oglinda cu una noua, poti sa cumperi de aici http://oglindaauto.ro/exterioara/vw/golf-5/ vad ca pe site au oglinzi normale cat si heliomate (acestea sunt super bune daca mergi noaptea cu masina, nu o sa te mai deranjeze razele soarelui).
Si aici gasesti un tutorial cum poti sa faci asta: