Tip de ulei recomandat pt cutia viteze automata Hyundai i40

DWQA QuestionsCategory: QuestionsTip de ulei recomandat pt cutia viteze automata Hyundai i40
Costin Istrate asked 3 years ago

Ce tip de ulei trebuie la cutia de viteze automata la Hyundai i 40, motor 1.7, putere 136 de cai si cati litri intra in transmisie?

1 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Salut, pentru Hyundai i40 cu transmisie automata numar cutie viteza A6MF2 6/1 aveti nevoie de 7.1 litri si tip ulei ATF, care difera in functie de producatorul pe care il alegeti, si am sa va las mai jos cateva exemple de uleiuri pentru revizie cutie de viteze pentru marca hyundai.
Avem urmatoarele modele: Castrol Transmax ATF, LIQUI MOLY Top Tec ATF, RAVENOL ATF,  etc.
Datele mentionate mai sunt sunt oferite special pentru acest model de masina.
Daca vezi raspunsul nostru pe adresa ta de email, chiar te rog sa ne spui ce parere ai despre acest model, fiabilitate, confort, cum se comporta pe drum, esti multumit sau nu de Hyundai i40, consum si ce informatii ne mai poti spune. Avem multi utilizatori care ne cer parerea despre aceasta marca din Korea. 
Noi am testat doar Hyundai i10 tipm de 6 luni, din 2021 tot automat dar cu o cutie automatizata nu DSG, si v-oi face un complet review.
In parerea noastra o sa vedezi video cum se comporta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW). Toate sunt testate cu masini false si manechin care imita perfect omul si cum traverseaza strada pe la trecerea de pietoni.