Skoda Octavia 2.0 TDI tip ulei motor cantitate lichid racire

DWQA QuestionsSkoda Octavia 2.0 TDI tip ulei motor cantitate lichid racire
Ion asked 3 years ago

Skoda Octavia 2.0 TDI diesel care este tipul de ulei și periodicitatea de înlocuire. Cantitatea de lichid de răcire. Tipul lichidului de răcire și periodicitatea de înlocuire. Tipul combustibilului recomandat de uzina producătoare.

3 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Skoda Octavia motor 2.0 TDi motorina care este uleiul de motor recomandat, capacitate corecta si cantiate lichid racire trebuie sa-mi spui ce model de Octavia ai, ca acest motor de 2.0 s-a montat pe MK2, cat si pe O2 FL, si pe Octavia III, si pe ultimul model IV.
Avem raspuns pentru toate modelele, dar e mai usor pentru noi sa ne raspunzi care din cele de mai sus sunt la fel ca masina dumneavoastra.
Daca nu reusiti sa descoperiti va rog sa ne spuneti ce cod motor aveti, plus ca o sa mai avem nevoie si de puterea motorului, masurata in KW sau Cai.
Multumesc.

Ninel answered 2 years ago

Care este cantitatea de ulei de motor recomandată la skoda octavia 2, 2.0, BKD, PD, din 2005.

admin Staff answered 2 years ago

Cati litri de ulei intra in Skoda Octavia 2 motor 2.0 TDi 16V cu o putere de 103 kw sau 140 cai, cod BKD, CFHC, CLCB.
La noi pe site exista deja un articol cu toate motorizarile de pe Skoda Octavia 2 il gasiti aici https://anunturipieseauto.ro/cat-ulei-intra-motor-baie-skoda-octavia-2-2004-2013/ va recomand sa-l cautati dupa cod motor. 
In articol este trecut norma si vascozitatea recomandata a uleiului pe care trebuie sa-l cumparati, pana si tupul de buson in caz ca doriti sa-l schimbati si pe acesta.