Peugeot 508 1.6 hdi nu se tureza mai mult de 2000 de turatii

DWQA QuestionsPeugeot 508 1.6 hdi nu se tureza mai mult de 2000 de turatii
Stefan Pauliuc asked 2 years ago

Peugeot 508 1.6 hdi 9hd nu se tureza mai mult de 2000 de turatii.

3 Answers
admin Staff answered 2 years ago

Te rog sa imi oferii maimulte detalii, nu se tureza mai mult de 2000 cand sta pe loc, sau cand esti in mers. Daca nu se tureaza cand sta pe loc nu eo o problema, asta e pusa de producator pentru protectia masinii. Daca nu se tureaza mai mult de 2000 turatii in mers chiar daca stai cu pedala apasata pana la capat, sau daca atunci cant trece peste 2000 de turatii revine brust inapoi si pierde din putere masina intra in LIMP MODE.
De ce, sunt foarte multe cauze am sa-ti enumar cele mai des intalnite din ele, injectoare defecte (asta daca scoate si fum alb pe toba, nu tot timpul), EGR defet si senzorul de pe turbo.
Poti sa-mi detaliezi exact ce se intampla, ai martori aprinsi pe bord, alte simptome?

Stefan answered 2 years ago

Salut , multumesc pentru amabilitate , am rezolvat era intradevar un Injector.

admin Staff answered 2 years ago

Salut, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, sper ca ai rezolvat problema cu injectorul. Daca nu e deranj poti sa ne spui din ce oras esti si cum ai rezolvat problema, asta pentru a ajuta si alti utilizatori cu aceleasi simptome la masinile lor.
Ai cumparat un injector second hand sau l-ai reconditionat pe cel de pe masina. Unde ai facut asta? Cat a costat? Ai fost multumit de persoanele care te-au ajutat? Multumesc.

Your Answer