Parc auto firma Bransament Gaze Bucuresti masini recomandate

DWQA QuestionsParc auto firma Bransament Gaze Bucuresti masini recomandate
Ion asked 2 years ago

Am o firma de Bransamente Gaze in Bucuresti dar cu lucrari si in Ilfov sau alte judete voiam sa schimbam parcul auto, care dube sunt cele mai fiabile, ce ne recomandati.
In momentul de fata compania pe care o reprezint https://mastergaz.ro/ detine pentru interventii mici Dacia Logan MCV iar pentru intervetnii unde de instaltaii si bransamet gaze Fiat Ducato si Iveco Daily. Sunt multumit de ambele modele dar chiar vreau sa aud parerea unui specialist poate gasim ceva mai fiabil decat acestea.
Vreau sa va specific ca avem nevoie atat de carosate cat si de platforme si dube normale, de la mic la mare. Avand in vedere ca firma Master Gaz lucreaza si in judete mai indepartate de Bucuresti caut si ceva economic care sa consume putin.

1 Answers
admin Staff answered 2 years ago

Am sa incerc sa-ti fac un top cu cele mai fiabile dube care se regasesc pe piata din Romania. In primul rand trebuie sa va acsati pe cele mai intalnite masini, cu cat sunt mai multe cu atat piesele de intretinere sunt mai ieftine.
Pentru masini mici, asa cuma ti spus si mai sus cele cu interventii minore va recomand sa ramaneti in continuare pe Dacia Logan MCV. Sunt atat de comune incat gasiti la orice magazin piese de schimb si foarte ieftine, iar motoarele de 1.5 dCi sunt foarte fiabile. In caz ca doriti sa alegeti altceva puteti sa cumparati un VW Caddy.
Pentru dube mai mari daca va perminte bugetul batalia pentru fiabilitate se da intre Mercedes Sprinter sau VW Crafter, sunt autoutilitare care se regasesc sub diferite forme, dube, carosate, cu prelata, platforma etc. In caz ca doriti ceva mai ieftin si mediu calitate, pret va recomandam Fiat Ducato sau Renault Master.