Oglinda de sticla laterala Ford Fiesta MK5 cum se schimba

DWQA QuestionsCategory: QuestionsOglinda de sticla laterala Ford Fiesta MK5 cum se schimba
Lau asked 1 year ago

Cum se schima oglind exterioara la Ford Fiesta MK5 ?

1 Answers
admin Staff answered 1 year ago

Oglinzi Ford Fiesta Mk5 an 2001-2008 cum se demonteaza geamul de oglinda pentru a se inlocui cu unul nou pentru modelel cu incalzire si reglaj electric sau fara dezaburire si reglaj mecanic.
Pe acest model de masina sunt montate doua tipuri de oglinzi in functie de optiunile cu care a iestit masina din fabrica.
Gasiti ambele forme aici Oglinzi Ford Fiesta V dupa ce indentificati ce aveti pe masina procedura difera in functie de oglinda.
Daca este vorba de modelul de sus din poza iar oglinda de pe masina este cea originala ea este prinsa in doua sine una in stanga si una in dreapta, pentru a extrage sticla de oglinda se trage de geam dinspre exterior si pe urma se scoate afara. Daca oglinda de pe masina nu este cea originala, sistemul de prindere al sticlei este un cerc, pentru a scoate geamul se baga un deget in spatele lui si se impinge afara, la fel este si pentru modelul de jos din poza din link-ul de mai sus.
Puteti comanda sau sa vedeti sistemele de prindere ale sticlei aici: https://oglindaauto.ro/exterioara/ford/fiesta/  procedura este la fel pentru ambele variante cu incalzire sau fara.
Varianta 1 poza cu sistemul de prindere pe sine.

Varianta 2 poza cu sistem de prindere pentru oglinzi aftermarket pe rotund.

Varianta 3 oglinda cu sistem de prindere pe rotund pentru masini cu top dotari.