Kia Sportage 1.6 T-GDI MHEV 150cai cantitate ulei motor

DWQA QuestionsCategory: QuestionsKia Sportage 1.6 T-GDI MHEV 150cai cantitate ulei motor
Ovidiu asked 11 months ago

Buna ziua, imi puteti spune si mie cat ulei intra la motor la o Kia Sportage 1,6 MHEV benzina mildhibrid 150 cai, an 2022 modelul nou? Multumesc.

1 Answers
admin Staff answered 11 months ago

Kia Sportage (NQ5) 1.6 MHEV 110 kw sau 150 cai, cod G4FP, G4FU volum ulei motor pentru revizie cu filtru ulei nou.

La acest link https://anunturipieseauto.ro/cat-ulei-intra-motor-si-baie-kia-sportage/ există un articol dedicat Kia Sportage, care include informații despre capacitatea de ulei a motorului.

Îți recomand să accesezi link-ul și să cauți în secțiunea dedicată Kia Sportage sau în motorul de căutare specific modelului tău de mașină. Acolo vei găsi informații detaliate despre caracteristicile tehnice ale Kia Sportage, inclusiv capacitatea de ulei a motorului.

Este important să verifici bine informațiile și să te asiguri că acestea sunt specifice modelului tău exact de Kia Sportage, deoarece capacitatea de ulei poate varia în funcție de anul de fabricație și de alte specificații ale mașinii.

Dacă întâmpini dificultăți în găsirea informațiilor pe site-ul menționat, îți recomand să contactezi și alte surse de încredere, precum manualul de utilizare al mașinii sau service-urile autorizate Kia, pentru a obține răspunsul exact și precis.

Sper că vei găsi informațiile necesare despre cantitatea de ule. Dacă mai am ceva cu ce te pot ajuta, te rog să nu eziti să mă întrebi.

Toate cele bune în căutarea informațiilor despre Kia Sportage!