Cum bag cablurile de reglaj in oginda la montaj Opel Astra G

DWQA QuestionsCategory: QuestionsCum bag cablurile de reglaj in oginda la montaj Opel Astra G
ionel asked 3 years ago

Cum bag cablurile de reglaj in oglinda la montaj Opel Astra G.

1 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Daca te referi la cele doua fire care intra in spatele sticlei, acelea nu sunt pentru reglaj electric, ele sunt pentru incalzire. Daca nu stii cum sa pornesti dezaburirea in oglinzi pentru modelul tau de Astra G, este foarte simplu, apasa butonul de dezaburire luneta (geam spate) si o sa porneasca incalzirea in oglinzi. Ele nu au importanta cum se conecteaza, nu exista plus si minus , este un simplu circuit, le poti conecta cum vrei.
Insa la Opel Astra G sigur o sa ai probleme cu montatul oglinzii, bila din centru intra fara probleme dar cele doua bilute mici de sus si lateral intra mai greu sau deloc.
Daca nu reusesti sa montezi geamul de oglinda, aici gasesti producatorul corect, care se monteaza foarte usor, acest site http://oglindaauto.ro/ este expert in oglinzi auto. Au si tutoriale cu modelul tau. 
P.S. Chiar daca nu le gaseti pe site poti sa-i suni sau a le scri pe whatsapp, site-ul este inconstructie dar ei au o gramada de marci care nu se gasesc acolo, asa a cel mai ok e sa-i contactezi.