Cantitate ulei si marca recomandata pentru motor 1.9 BLS

DWQA QuestionsCategory: QuestionsCantitate ulei si marca recomandata pentru motor 1.9 BLS
Tolu Cristian Ionut asked 2 years ago

Ce ulei recomandati pentru motor 1.9 BLS care are si filtru de particule si cati litri intra?

 

2 Answers
admin Staff answered 2 years ago

Motor 1.9 BLS ce ulei este cel mai bun si cati litri intra la o revizie completa inclusiv cu schimbat filtrul de ulei. Pentru a va putea raspunde la aceasta trebuie sa-mi spuneti ce masina aveti, eu stiu ca, codul de motor BLS impreuna cu BKC,BXE avand o putere de 77 kw sau 105 cai a fost montat pe mai multe marci si modele din grupul VAG.
Asa ca va rog sa reveniti cu ce marca auto aveti VW, Skoda, Audi, Seat sau care marca o mai fi cat si cu modelul Octavia, Golf 5, Passat etc.
Momentan va pot raspunde ce vascozitate trebuie sa folositi asta pentru ca ati spus ca are DPF filtru de particule si se poate folosi 5w30.
Accesand acest link https://anunturipieseauto.ro/cati-litri-de-ulei-intra-in-motorul-masinii-tale/ gasiti acolo toate marcile auto si modelele trebuie doar sa parcurgeti pasii si o sa ajungeti singur la masina dumneavoastra, unde o sa gasiti raspunc cat ulei intra in toate motoarele nu doar in 1.9 BLS.
 

stefan answered 1 year ago

buna ziua  am un BLS 1.9  2009  seat   leon     a dat senzor rotatie arbore  cotit  .. am pus un bosh nou … can vrea porneste ok .cand   nu . nu mai porneste  deloc  pe delfi nu da alta eroare …