Cantitate ulei 1,5 blue dci Dacia Logan pe motorina

DWQA QuestionsCategory: QuestionsCantitate ulei 1,5 blue dci Dacia Logan pe motorina
euall asked 2 years ago

Asi dori sa stiu cati litri ulei de motor necesita revizia la Dacia Logan 1,5 dci blue cu adblue?

2 Answers
Best Answer
Alin answered 2 years ago

Cat ulei motor intra in modelul cu adblue Logan 1,5dci blue cod motor k9k u8. Pun aceasta intrebare deoarece la reprezentanta in 2019 mi au spus 4,7 litri iar in 2020 5,7 litri. De altfel pe fisa cu intretinerea programata scoasa tot de la reprezentanta renault ptĀ  serie sasiu al masini meleĀ  in cele doua file a4 e trecuta cantitatea de 5,7 litri. Chiar am nevoie aceasta informatie. Va multumesc.

Alin replied 2 years ago

Intre timp am primit raspuns de la vocea clientului prin e mail cu planificarea intretinerii masini mele, dupa vin-ul masini este necesar 5,7litri ulei cu schimb de filtru ulei.

admin Staff replied 2 years ago

La noi in program ne arata ca este nevoie de 4.4 sau 4.8 litri in functie daca se schimba si filtru de ulei sau nu. Pana acum nu am avut probleme cu ce ne spune programul si realitatea. Ciudat este faptul ca uleiul masinii dumneavoastra a fost schimbat la reprezentanta cudoua valori diferite. Ati verificat joja sa vedeti nivelul?

Aveti carta masinii, acolo trebuie sa fie trecut cantitatea corecta.

admin Staff answered 2 years ago

Cati litri de ulei intra in Dacia Logan 1.5 DCi Blue pentru modelul cu 55 kw sau 75 cai fabricat dupa anul 2012 avand cod motor K9K 612, K9K 626, K9K 872 intra intre 4.4 si 4.8 litri depinde daca doriti sau nu sa schimbati si filtru de ulei.
Dar pentru a va putea raspunde cat mai corect am nevoie sa-mi spuneti fix din ce an este masina dumneavoastra si ce putere are motorul.

Your Answer