Audi A4 B8 second hand ce cod motor sa aleg CJCA sau CAGA

DWQA QuestionsCategory: QuestionsAudi A4 B8 second hand ce cod motor sa aleg CJCA sau CAGA
Iacobuț Cosmin asked 3 years ago

Am găsit recent 2 mașini Audi A4 B8, una cu cod motor cjca din 2013 cu 173.000 km și alta cu cod motor caga din 2010 263.000 km, doresc să știu dacă e o diferență mare între motoare (orice sfat sau detalii despre ele) și o mica îndrumare înainte de a face o mișcare. Mulțumesc anticipat!

1 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Salut, nu este nicio diferenta este fix acelasi motor de 2 litri cu o putere de 143 cai.la fel si ca acestea doua CMEA, CMFA. avand in vedere ca ambele sunt fabricate dupa 2009 sunt cu Facelift.
Au distributie pe curea, deci la acest aspect trebuie sa verifici din prima cand a fost schimbata. Termenul pentru curea originala este de 5 ani sau 150.000 km.
Nu prea sunt fiabile, bine depinde si cum au fost intretinute, cu timpul apar probleme cu EGR-ul si injectoarele.
Iar cea mai comuna problema a lor si cel mai des intalnita este ca oglinzile se dezlipesc si cad, mai intai dreapta pe urma stanga, poti sa-i intrebi pe propietari daca au fost deja schimbate si ai sa vezi ca raman uimiti ca stii acest lucru. Cu problema asta avem saptamnal modelul asta de Audi A4 B8 Facelift cu oglinzi dezlipite care au cazut si s-au spart. Plus ca oglinzile de pe ea sunt mai mici faca de modelul fabricat pana in 2009 si nu segasesc peste tot.
De aici poti sa cumperi fix ce iti trebuie http://oglindaauto.ro/exterioara/audi/a4-b8/
Masinile sunt aduse recent in tara? Sau sunt inscrise in Romania?