Audi A4 B8 incalzire in oglinzi nu functioneaza din fabrica

DWQA QuestionsCategory: QuestionsAudi A4 B8 incalzire in oglinzi nu functioneaza din fabrica
Tavi asked 3 years ago

Am un Audi A4 B8 si din fabrica am primit sticla de la oglinda fara incazlire, firele sunt trase, dar ele intra in spatele geamului in niste plsatice. Am schimbat sticla de la oglinda originala fara incalzire cu unele aftermarket, si tot nu functioneaza. Ma gandesc ca e posibil ca acestea sa nu fie functionabile/compatibile daca nu sunt OE. Te rog sa ma ajuti cu un raspuns, multumesc.

2 Answers
Best Answer
admin Staff answered 3 years ago

Audi A4 B8 fabricat intre 2007 si 2015, stiu exact despre ce vorbiti, am ajutat foarte multi clienti, pasii pentru a rezolva aceasta probleme sunt urmatorii.
Schimbati sticla originala fara incalzire cu una cu incalzire (aftermarket sau originala chiar nu conteaza) va recomand http://oglindaauto.ro/exterioara/audi/a4-b8/ atentie pentru acest model din 2007 pana in 2008 sunt niste oglinzi putin mai late/inalte iar dupa anul 2009 pana in 2015 sunt montate oglinzi mai mici. Gasiti in link experti pentru oglinzi auto si va ajuta ei daca nu stiti ce model aveti pe masina.Ei importa din europa (Spania, Olanda, Belgia, Ungaria, Polonia, Cehia) cat si din asia (Taiwan). Pentru a alege cel mai bun producator va recomand sa-i intrebati pe ei, foarte usor pe whatsapp.
Va asigur ca cele aftermarket sunt comatibile. Dupa ce ati montat oglinzile aftermarket si ati conectat firele de la incalzire, Pasul urmator este sa activati oglinzile din soft, nu este complicat si o puteti face chiar dumneavoastra acasa. Gasiti tutoriale pe Youtube despre asta.
Am avut clienti care au schimbat butonul de unde se regleaza oglinzile ca ei au vazut pe alte masini ca dezaburirea in oglinzi se porneste de acolo. Total gresit, lasati butonul original dupa ce le activati din soft incalzirea in sticle porneste infunctie de temperatura de afara, atunci cand sub 15 sau 10 grade, depinde cum este setat, incalzirea inoglinzi porneste automat.

Mihaita answered 3 years ago

Exact aceeasi problema o am si eu, si exact cum ai spus, am schimbat sticlele cu unele cu incalzire, am ajus sa schimb si butonul, incalzirea nu pornea, pana am conectat masina pe un tester VCDS si mi-a pornit incalzirea din soft, acum merg fara probleme. Multumesc mult, daca nu postati asta chiar nu stiam ce are. Apropo oglinzile schimbate sunt niste OEM dar de calitate m-au costat 100 lei ambele, iar la soft nu am vrut sa ma bag eu chiar daca am gasit tutoariale, asa am platit 50 lei si s-a rezolvat in 5 minute. Mi-am montat singur geamul de la oglinda e chiar usor, m-am ghidat dupa acest tutorial https://www.youtube.com/watch?v=UraDp__TSfw foarte usor. Intial am crezut ca nu le-am pus corect, pana am aflat de la voi ca trebuiesc activate.
Multumesc mult pentru ca ajutati persoanele de genul meu, rar in Romania, mai ales ca o faceti gratis, felicitari baieti, va recomand peste tot.