Adeziv Oglinda Auto Exterioara ca sa Lipesc Sticla Laterala

DWQA QuestionsAdeziv Oglinda Auto Exterioara ca sa Lipesc Sticla Laterala
George asked 3 years ago

Caut nume, exemplu de lipici sau adeziv pentru a lipi o oglinda exterioara la masina mea. Sunt fan grupul VAG, am cumparat aproape de nou un VW Passat B6, dupa 4 ani s-a dezlipit si a cazut oglinda din partea dreapta, ghinionul meu a fost ca asta s-a intamplat pe autostrada si cred ca praf s-a ales din sticla. Dupa cateva luni de la acest incident am observat ca tremura in mers geamul de oglinda de pe partea stanga, nu am stat pe ganduri si am ales sa-l lipesc cu super glue, a mai stat acolo aproximativ 3 luni (clar nu e bun asa ceva).  Acum am un Volkswagen Golf 7 din 2018 si in ianuarie 2021 s-a dezlipit si a cazut oglinda din stanga s-a spart. Acum se pare ca se dezlipeste oglinda din partea dreapta, nu mai vreau sa incerc cu acest super glue ca nu tine mult. Ce imi recomandati?

3 Answers
admin Staff answered 3 years ago

Salut, cei mai potriviti pentru ati raspunde la aceasta dilema ii gasesti aici http://oglindaauto.ro/ sincer iti spun nu esti prima persoana care ne scrie ca oglinda s-a dezlipit si a cazut, am vazut la ei pe site ca au o groaza de tutoriale cu oglinzi dezlipite, sparte etc, si au si un articol o solutie de lipit oglinda auto. Iar ca sa-ti facem treaba cat mai simpla, am sa-i contactez eu si daca sunt dispusi sa ne raspunda aici avem rezolvarea pentru problema ta, si nu numai. Sper sa fie deschisi si sa ne ajute cu un raspuns, dupa recenzii par foarte amabili. 

Ovidiu answered 3 years ago

Salut, in Romania nu se gaseste adeziv special pentru a lipi sticla de oglinda pe suportul ei din plasatic. Insa gasesti in comert o gramada de producatori, tot ce trebuie sa ti cont este ca adezivul sa reziste atat la temperaturi inalte cat si la temperaturi scazute. Ca sfat, nu mai tine incalzirea pornita in oglinzi non stop, foloseste dezaburirea doar cand este cazul.
Nu doar la VW se dezlipesc oglinzi si cad, Audi A4 B8 Facelift, Audi A5, Audi A3, Opel Astra H, Opel Corsa D, Ford Mondeo si multe alte modele.
Ca sfat daca ai ales sa o lipesti nu pune un strat gors de adeziv pentru ca nu o sa mai incalzeasca sticla, rezistenta pentru degivrare se afla pe spatele plasticului acela negru.
 

Andrei answered 1 year ago

Este o soluție de lipid oglinda exterioară la Dedeman. Bison, undeva până în 50 lei. Sunt două tuburi, unul mare și unul mai mic în același set.Se amestecă o parte la 3 părți. Are rezistență la apă și temperaturi -30/100°C. A se folosi un strat subțire sau în puncte pentru a nu afecta degivrarea oglinzii.