Cat ulei intra in motor si baie Lexus CT 2010-2018

Cat ulei intra in motor si baie Lexus CT fabricat intre anul 2010 si 2018 . Nu stiti cat lubrifiant se pune si ce cantitate ulei motor are masina ta. Daca vrei sa faci revizia si sa schimbi uleiul de unul singur la Lexus CT, verifica mai jos volumul motorului.

In caz ca nu sunteti sigur de cantitatile de mai jos, sau nu regasiti masina dumneavoastra in acest articolt. Lasati un comentariu cu urmatoarele date: marca , model, an fabricatie, capacitatea motorului, tip combustibil (benzina, diesel, gpl), si puterea motorului masurata in kilowat sau cai. Un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil. Putem oferii informatii si despre cantitate necesara de ulei a cutiei de viteza, chiar daca aveti transmisie automata sau manuala.

Motor 200h

  • Tip combustibil: benzina
  • Pentru cod motor 2ZR-FXE,5ZR-FXE
  • Volum ulei motor: intre 4.2 si 4.7 litri depinde de tipul de motor.
  • Ulei recomandat vascozitate 5w-30 sau 5w-40

 

Daca doriti sa aflati si alte informatii cum ar fi unde sunt localizate filtrele de combustibil, aer, polen sau ulei Lexus CT , va rugam sa ne lasati un comentariu si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

Specificatiile din acest articol pot sa fie diferite in functie pentru ce piata este fabricata masina dumneavoastra, Asia, America, Europa si asa mai departe.

In caz ca nu sunteti sigur cat ulei se baga in motorul la Lexus CT, nu ezitati sa ne lasati un comentariu cu datele masinii si o sa va raspundem exact pe marca si modelul pe care-l detineti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *